آخرین اخبار
کد مطلب: 74386
بازداشت اغتشاش‌گران روز عاشورا/مستندات جديد از ابهامات قتل ندا آقا سلطان
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 827



* راديو زمانه از بازداشت 13 تن از بهاييان در جمع اغتشاشگران روز عاشورا توسط نهادهاي امنيتي جمهوري اسلامي خبر داد.

* جمعي از پزشکان و اساتيد دانشگاه هاي سراسر کشور، در نامه اي سرگشاده خطاب به محسن رضايي تاکيد کردند: «رسيدن به وحدت فقط در صورتي ممکن است که سران فتنه و آشوب به دروغ بزرگ تقلب در انتخابات اعتراف نموده و از پيشگاه ملت بزرگ ايران رسما عذرخواهي کرده و در برابر خداوند متعال توبه کنند»

* رجانيوز: «در پي مطالبات مردم انقلابي شيراز، شوراي تامين استان حکم به تعطيلي مسجد آتشيها تا اطلاع ثانوي داد. اين مسجد به محل تجمع فتنه گران مبدل شده بوده بود.»

* ايلنا: هاشمي رفسنجاني در ديدار با جمعي از دانشجويان دانشگاه آزاد، گفت: "مرجعيت همواره به عنوان شخصيت‌هاي پرنفوذ و تاثيرگذار در عرصه ديني و سياسي مردم حضور ارزشمند و غيرقابل انکار داشته‌اند ولي هميشه استقلال خود را حفظ کرده و غيروابسته به دولت‌ها و با اتکاء به مردم حضور داشته‌اند. در مطالعه زندگي مراجع در تاريخ تشيع هيچ‌گاه مرجعي توسط جايي نصب يا عزل نشده بلکه مردم با تشخيص خود و پرداخت وجوهات فرد مناسب به عنوان مجتهد را انتخاب کرده‌اند."

* ايسنا:  36نماينده اصولگراي مجلس با ارائه طرح دوفوريتي، خواستار تقليل زمان اجراي حکم محارب از بيست روز به پنج روز شدند.

* سردار باقرزاده رئيس سازمان حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس در نشست خبري خود تصريح کرد: «بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس به پاس دفاع مردم از حريم مقام سالار شهيدان و همه ارزشهايي که براي حفظ آن دفاع هشت ساله ملت ايران رقم خورد، مسابقه فراخوان ملي طراحي ساخت يادمان عاشورائيان (تجمع 9 دي) را به اجرا خواهد گذاشت» به گفته وي طرح‌هاي برگزيده در سال آينده مورد داوري قرار مي‌گيرند و طرح برجسته در يکي از ميادين تهران با مقياس بزرگ ساخته خواهد شد. وي در ادامه نشست خبري خود نيز با اشاره به نامه محسن رضايي به مقام معظم رهبري گفت: «اميدواريم محسن رضايي جبران اقدام اخير خود را جبران کند»

* روزنامه وطن امروز در گزارشي مفصل به بررسي مستندي پرداخت که  ابهامات جديدي پيرامون نحوه قتل ندا آقا سلطان را نشان مي دهد. در قسمتي از اين گزارش آمده است: «انتشار فيلم جديدي از قتل ندا آقاسلطان که بر فرضيه قوي صحنه‌سازي بودن اين ماجرا صحه مي‌گذارد، ابعاد فاجعه‌باري از تلاش سرويس‌هاي اطلاعاتي غرب و همراهان داخلي آنها در حوادث اخير را آشکار مي‌کند. تناقض‌هاي آشکار عکس معروف ندا آقا سلطان با فيلم پخش شده از وي نشان از زواياي پنهان اين توطئه دارد. از همان روزي که فيلم با کيفيت بالاي قتل وي براي اولين بار از سي ان ان پخش و پيگيري آن به بي‌بي‌سي فارسي سپرده شد، با توجه به شواهد موجود، از جمله کيفيت فيلمبرداري، فاصله فيلمبرداري از محل درگيري، خلوت بودن خيابان، اسلحه به کار برده شده، زاويه اصابت گلوله و اصابت گلوله از فاصله نزديک(بر اساس گزارش پزشکي قانوني)، فرار آرش حجازي به انگليس 2 روز بعد از قتل، ارتباطات حجازي در انگليس و شواهد ديگر، اين فرضيه مطرح شد که آقاسلطان با طراحي سرويس‌هاي جاسوسي انگليس و آمريکا و عامليت بخشي از هواداران موسوي به قتل رسيده است.»

* ايرنا: «تعدادي از عناصر ضدانقلاب و هواداران اغتشاش گران شب گذشته با تجمع در مقابل مرکز اسلامي انگليس در شهر لندن عليه جمهوري اسلامي ايران و مقامات کشورمان شعار دادند. ترتيب دهندگان اين تجمع ضدانقلابي به رغم تبليغات زياد طي روزهاي گذشته و تلاش براي کشاندن عوامل ضدانقلاب از شهرهاي ديگر انگليس به لندن، تنها موفق شدند حدود 40 نفر را در مقابل مرکز اسلامي انگليس جمع کنند. شرکت کنندگان در اين تجمع عکس هايي از حسينعلي منتظري، ميرحسين موسوي و مهدي کروبي با خود داشتند و شعارهايي عليه نظام جمهوري اسلامي، مقامات کشورمان و همچنين خبرگزاري جمهوري اسلامي و برخي ديگر از رسانه هاي داخلي سر مي دادند.»

منبع: کتاب 8 ماه نبرد مقدس

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس